Sponsoren bedankt!!

Terugblik halve marathon 16 april 2023;

Daar stond ik dan, aan de start van de Enschedese marathon. Met klamme handjes, spanning en enthousiasme wachtte ik tussen duizenden mensen. Het startschot klonk en de sfeer zat er goed in. “Hier ga ik dan”, ook dit kunnen we aan.. Zo’n marathon brengt altijd veel met zich mee. Ik werd geconfronteerd met mezelf, uitgedaagd om boven mezelf uit te stijgen. Want ook na hersteld te zijn van een eetstoornis, zijn de gedachten dat het niet lukt wel aanwezig. Tijdens het lopen dacht ik vaak terug aan waarom ik dit doe, wat ik behaald heb en sprak ik mezelf soms hardop toe. Het hielp. Het mocht zwaar zijn, ik deed keihard mijn best. De kilometers liepen op, tranen stonden in mijn ogen en rolden over mijn wangen. Van standaard klant bij de GGZ, naar zónder eetstoornis-hoofd een halve marathon lopen. Overal stonden mensen, ze juichten, klapten en kleine kids stonden met hun handen te zwaaien voor een high-five. Daar heb ik een zwak voor.. Ik kon er weer tegenaan! Nog 3km, nog 2, nog 1!!

100 meter voor de finish zette ik een eindsprint in, ik voelde de adrenaline. Het goede gevoel van iets bereiken waar ik zo hard voor heb geknokt. Het gejuich was nu nog harder. Ik zie de finish, nog een paar grote stappen… en daar is het dan. IK HEB HET GEHAALD!! Dat pakt niemand mij meer af.

Natuurlijk had ik ook een ander doel. Geld ophalen voor Realcovery.. De eindstand is.. €775.50 !!

Namens het inloophuis willen wij alle sponsoren graag bedanken voor alle steun, aanmoediging en donaties!

Lieve groeten, Beau (ervaringsdeskundige Realcovery)

Hier mijn voorgaande verhaal; Dromen van een marathon

Lieve allemaal
Ik heb jullie hulp nodig!
De wachttijd voor een eetstoornisbehandeling in Nederland loopt behoorlijk op en ondanks dat de ggz in Nederland zo vol zit, krijgen wij geen subsidie voor het Realcovery inloophuis.
Hét inloophuis van oost Nederland voor mensen met een eetstoornis. We hebben het zwaar en staan voor onze bezoekers klaar, door weer en wind.
Bij het hebben/onderhouden van zo’n inloophuis hebben we uiteraard geld nodig.
Waarom?
De huur, boodschappen, materialen, reiskosten, reparatiekosten.. Allés wordt betaald met behulp van giften of het verkopen van sierraden.
Onze stem is belangrijk, onze vrijwilligers zijn belangrijk.

Ik ben Beau 23 jaar, ervaringsdeskundige bij Realcovery én ik ga voor dít goede doel de halve marathon lopen. Op eigen kracht, na 3 jaar hersteld te zijn van een eetstoornis. Nu ik weer oprecht van sporten kan genieten én nu EINDELIJK de halve marathon kan/mag lopen, wil ik jullie vragen om het inloophuis te sponsoren voor de kilometers die ik afleg.

16 april 2023 loop ik tijdens de Enschedese marathon, 21.1km.
Het wordt zwaar maar een eetstoornis weegt veel zwaarder. Ook dat heb ik overwonnen!
Dus dit.. gaat me zeker lukken.

Help je mee?
Doneren kan onderaan deze pagina!

Onze vrijwilligers & deelnemers zijn jullie dankbaar! Zo verliezen wij ons kostbare werk niet en behouden de bezoekers hun veilige plek in het inloophuis.

%d bloggers liken dit: