Hoe draag jij bij?

Jouw kennis, inzet en financiële steun zijn van onschatbare waarde

Stichting Realcovery kan alleen hulp bieden aan degene die met een eetstoornis kampt door middel van steun van anderen. Steun is welkom op meerdere terreinen.

Netwerk

De stichting Realcovery is in opbouw. Dit betekent dat alle hulp welkom is. Draag jij ons doel een warm hart toe? En heb je tips om ons netwerk van hulpverlenenden en ervaringsdeskundigen verder op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Vrijwilligers

Heb je affiniteit met de doelgroep en het onderwerp? En zou je als vrijwilliger bij ons Inloophuis in Weerselo (O) aan de slag willen? Wij hebben jou nodig.

Specifiek zijn we nog op zoek naar mensen die een eetstoornis overwonnen hebben en hun ervaring in willen zetten om anderen te helpen. Ook ervaringsdeskundige ouders of partners die willen meehelpen zijn van harte welkom.

Donaties

Financiële ondersteuning is zeer welkom omdat wij volledig afhankelijk zijn van donaties. Wij blijven dan ook op zoek naar fondsen voor het in stand houden van het Realcovery Inloophuis. Zou jij ons financieel willen steunen? Heel veel dank!

Bedrag

IBAN Realcovery Inloophuis:

NL22 RBRB 0782 9421 21

Realcovery Inloophuis is heel dankbaar voor de steun van deze sponsoren/ donateurs:

Kaza Creative

Oranjefonds

VDL

SKO

Bigbrands

ANBI Keurmerk

Stichting Realcovery Inloophuis heeft een officiële erkenning als ANBI-instelling. Daarom kunt u, als donateur, onder voorwaarden de gift aftrekken van de belasting. Meer hierover kunt u teruglezen op de website van de belastingdienst.