Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

*MELD JE NU AAN* Inspiratiesessie Leontien van Moorsel en Shannon Blezer in Stadstheater De Bont Oldenzaal

27 mei-14:00 - 16:30

Op vrijdag 27 mei organiseert Realcovery inloophuis een inspiratiesessie van 14.00-16.30 in Stadstheater De Bont in Oldenzaal. De inspiratiesessie is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over eetstoornissen, er zelf mee worstelt of juist als naaste, vriend, familie meer wil weten over anorexia, boulimia of NAO. Iedereen die geïnteresseerd is in het horen van inspirerende verhalen van deze sterke vrouwen is van harte welkom!

We zijn heel trots op het programma dat we voor de middag kunnen aanbieden. Allereerst vertelt Shannon Blezer haar verhaal over de strijd met anorexia. Ze heeft hier het prachtige boek ‘mijn eetstoornis en ik’ over geschreven.  Vervolgens neemt oud wielrenster Leontien van Moorsel ons mee in haar strijd om het goud en het overwinnen van haar eetstoornis. Daarna is er gelegenheid om aan ervaringsdeskundigen vragen te stellen. Maeve Brok zal de middag muzikaal omlijsten.

De inspiratiesessie is gratis, maar we vragen je wel om je aan te melden via realcoveryinloophuis@gmail.com. Geef even in de mail aan met hoeveel personen je komt. We hopen je de 27ste mei te mogen ontvangen. Tot dan!

 

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
14:00 - 16:30

Zien we je snel?